HRB-Co. van de Pakgroep, Ltd.

 

Wij geven enkel de beste machine en 24*7-urendienst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HRB Pack Group Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Gegolfd karton Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Gegolfd karton Machine voor verkoop
Wij die de machine van HRB vanaf 2012 kopen. Wij voelen zeer comfortabel wegens de goede kwaliteitsmachine, verkopen de reasinable prijs en het goed na de dienst. Wij zullen besteden onze zaken met HRB bij 2019 plannen. Wij geloven wij een goede toekomst zullen hebben.

—— Jaibir Swach

Ik ben van de V.S. en de manager van de machinesaankoop. Ik kocht vele machines van China, maar ik vind slechts HRB het beste is. Omdat de aardige mensen, de aardige dienst, natuurlijk de aardige machines. Ik bezoek HRB 4 - 5 keer elk jaar, en elk jaar geeft verschillend me voelt, houd ik van het.

—— Jamwit

Ik ben online Chatten Nu

HRB Pack Group Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd HRB Pack Group Co., Ltd
Fabriek outlook vervangstukken het maken assemblagemachines Kantoorgebouw workshop Bureau 01 Bureau 02

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Merken : HRB-PAK
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 60% - 70%

Sinds 1999. Gevestigd in het zuiden van Peking en het noorden van Jinan, sterven 3 fabrieken in China voor Golfkartonproductielijn, Flexo-printer slotter snijdersmachine, de machine van de Fluitlamineerder. Wij hebben de onafhankelijke uitvoer en voeren bedrijf in, kunnen naar cliënten direct uitvoeren.

 

Wij hebben meer dan 30.000 sqmproductie-installatie, en de bouw van het 3.000 sqmbureau. Meer dan 400 personeelsleden, omvatten verkoopteam, na verkoopteams, productieteam, wetenschappelijk onderzoeksteam…

 

Wij hebben naverkoopbureau in China, Vietnam, India, Bangladesh, Italië…

 

Met een grote hoeveelheid modellen en volledige specificaties, kunnen onze producten de vraag van verschillende cliënten ontmoeten. Met de geest van het houden verbeterend, constant streven wij perfectie na. Ons bedrijf voert actief het algemene kwaliteit het leiden werk uit. Wegens de mooie en artistieke verschijning, de compacte en zorgvuldige technologie, de redelijke prijs en de perfecte naverkoopdienst, hebben onze producten het vertrouwen en het lof van cliënten over het hele land vele jaren gewonnen.

 

Betreffende krachtig het ontwikkelen van de kartonindustrie in China als onze taak, zullen wij oprecht met cliënten samenwerken en zullen hun eisen met betere kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdiensten ontmoeten.

Contactgegevens
HRB Pack Group Co., Ltd

Tel.: 86-317-7691588

Fax: 86-317-7691566

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)